[:al]BFI mer pjese me rastin e shënimit të 9-të dhjetorit, “Ditës së preventivës në polici”[:]

[:al]Me rastin e shënimit tē 9-të dhjetorit Ditës së preventivës në polici  dhe në kuadër të aktiviteteve të Njësisë për zhvillim të policisë pranë misionit të OSBE-së në Shkup е në bashkëpunim me Sektorin për preventivë pranë SPB-së Shkup, sot me Kryetarët e Komunave të qytetit të Shkupit, Ministrin për punë të brendshme të Maqedonisë, shefat e stacioneve policore në Shkup,  dhe Ambasadorin e misionit të OSBE-së në Maqedoni, Bashkësia Fetare Islame mori pjesë në evenimentin me titull “Preventiva në fokus të interesit të MPB-së dhe OSBE-së”, ku i deleguar i Kryetarit të BFI -së Reisul Ulemasë h. Sulejman ef. Rexhepi ishte mr. Mustafa Dauti.

07.12.2018

[maxgallery id=”10603″][:]

Comments are closed.