BFI E RMV KONSTATOI SHUMËN E AKSIONIT HUMANITAR PËR PASOJAT E TËRMETIT NË TURQI DHE SIRI 512. 123 EURO

(SHQ. MKD. TUR.)

Ju jemi mirënjohës të gjitha muftinive të BFI, muftinjëve, drejtorëve të sektorëve, mutevelive, imamëve dhe të gjithë besimtarëve.
Mjetet materiale dorëzohen në llogarinë bankare të Dijanetit të Republikës së Turkiyes.
Reisul ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai me një delegacion në emër të BFI dhe besimtarëve së shpejti do të vizitojë Kryetarin e Dijanetit Prof. Dr. Ali Erbash për të ndarë dhimbjen së bashku.
Zoti ju bekoftë.
***
ИВЗ НА РСМ ГО УТВРДИ ВКУПНИОТ ИЗНОС НА ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА 512. 123 ЕВРА
Благодарни сме на сите муфтисвта на ИВЗ, муфтии, директори на сектори, мутевелии, имами и сите верници.
Материјалните средства се доставуваат на жиро сметката на Дијанетот на Република Турција.
Реисул Улема Х.Хфз. Шаќир еф. Фетаи со една делегација, во име на ИВЗ на РСМ и на сите верници наскоро ќе го посети Претседателот на Дијанет проф. Др. Али Ербаш, заедно да ја споделиме болката.
Алах да ве благослови.
***
KMC İSLAM DİNİ BİRLİĞİ, TÜRKİYE VE SURİYE DEPREMZEDELERİ İÇİN TOPLAM 512. 123 AVRO İNSANİ YARDIM TOPLADI
İslam Birliği’nin ülke genelinde bütün müftülüklerine, müftülerine, sektör müdürlerine, cami mütevelli heyet üyelerine, imamlara, din görevlilerine ve bütün müslümanlara şükranlarımızı sunarız. Toplanan maddi mebla Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığının banka hesabına yatırılacaktır. Reisul Ulema H. Hfz. Şakir ef. Fetai, Makedonya İslam Birliği ve müslümanları adına, yakın zamanda bir heyetle birlikte T.C. Diyanet Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret edip taziyelerini sunacaktır. Cenabı Allah, emeği geçen herkesten razı olsun.

Comments are closed.