Bankën Islame për Zhvillim (IDB)

Bankën Islame për Zhvillim (IDB), njofton të gjithë studiuesit se për vitin akademik 2020/2021 është hapur forma e re e aplikimit online për bursë.
Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë online përmes webfaqes zyrtare të IDB-së:
http://www.isdb.org/
ose direkt në linkun: https://isdbscholarships.smartsimple.com/s_Login.jsp?lang=1&prole=0
Aplikimi mund të bëhet deri më 28 shkurt 2020.
Përparësi kanë studiuesit e zellshëm dhe në nevojë.
Bashkësia Fetare Islame e RMV falenderon Bankën Islame për Zhvillim për bashkëpunimin e deritashëm

 

Comments are closed.