[rev_slider_vc alias=”sliderhome”]

Reisul Ulemaja takoi Ambasadoren e Suedisë

Reisul Ulemaja takoi Ambasadoren e Suedisë Ambasadorja e Suedisë përcolli mesazhin se Suedia është një shoqëri e hapur, demokratike e besimeve të shumëfishta dhe citoi deklaratën e Kryeministrit Suedez se Qeveria Suedeze dënon aktet…

MUFTIU I GOSTIVARIT PËR VIZITË URIMI NË BFI

MUFTIU I GOSTIVARIT PËR VIZITË URIMI NË BFI Më datë 06.09.2023, e Mërkurë, në selinë e BFI-së në Shkup, Reisul Ulema, H. Hfz Shaqir Ef. Fetai i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, gjegjësisht nga drejtorët e ri në kabinetin e tij priti…

REIS ULEMA

VIDEO GALERIA

[elfsight_youtube_gallery id=”3″]