Bakllava e Bajramit

Në Manifestimi tradicional “Bakllava e Bajramit” morrën pjesë krerët më të lartë të shtetit ( kryetari i shtetit, kryeministri), ministra, ambasador, personalitete nga bota akademike dhe shumë personalitete tjera të vendit.
bakllava

bakllava1

bakllava2

bakllava3

bakllava4

bakllava5

bakllava6

bakllava7

bakllava8

bakllava9

bakllava10

bakllava11

bakllava12

bakllava13

Comments are closed.