Baca Isë në mesin e burrave të vendit

isa.. isa2Baca Isë në mesin e burrave të vendit

Më 23.01.2016, në Komunen e Sarajit, në mënyrë solemne u përurua përmendorja e Isa Boletinit, njërës nga figurat më markante dhe më meritoret për pavarësimin e shtetit shqiptar, si dhe për çlirimin e Shkupit më vitin 1912.

Në këtë eveniment patriotic morën pjesë shumë faktorë shqiptar të vendit si dhe kreu i BFI së h.Sulejman ef Rexhepi i shoqëruar nga Muftiu i Shkupit prof. Rexhep ef Jusufi, Muftiu i Tetovës dr. Qani ef Nesimi, Muftiu i Gostivarit hafiz Shaqir ef Fetahu, Muftiu i Strugës mr. Salim ef Sulejmani, Muftiu i Kërcovës h. Murat ef Huseini dhe Mufti i Manastirit h. Plumi ef Veliu. Në shpalosjen e shtatorës mori pjesë edhe kryetari i BFI së h. Sulejman ef Rexhepi

Comments are closed.