IMAMI DHE ROLI I TIJ NË SHOQËRINË OSMANE

IMAMI DHE ROLI I TIJ NË SHOQËRINË OSMANE Shkruan: Dr. Mevlud Aliu Islami i ka kushtuar kujdes të veçantë funksionimit të Imamit dhe atë e ka vënë në pozitën e përgjegjësive të mëdha, duke ia lënë amanet dhe duke e obliguar me…

Rikujtim – Manifestimi i Beratit

Rikujtohen të gjithë anëtarët dhe operativa e Rijasetit se jeni të ftuar sot, 17.03.2022 - e enjte, në manifestimin qendror që organizohet për hir të Natës së Beratit në xhaminë Ali Pasha në Ohër.

Urime! Tebrikler! Честитки!

Urime për Natën e bekuar të Beratit! Bashkësia Fetare Islame e RVM uron të gjithë besimtarët muslimanë me rastin e Natës së Beratit duke lutur All-llahun Fuqiplotë për falje, paqe, mirësi, shëndet dhe lumturi për të gjithë! Berat…

Reagim me rastin e sulmit terrorist në Abu Dabi

Bashkësia Fetare Islame e RMV dënon ashpër aktin terrorist të sulmit me dron që ndodhi në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe, si pasojë e të cilit humbën jetën 3 persona dhe mbetën të lënduar shumë të tjerë. Në shenjë revolte dhe…