Urime 27 vjetori i Universitetit të Tetovës

Kam kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të Bashkësisë Fetare Islame, t’i uroj Rektoratin e UT-së dhe stafin edukativo-arsimor bashkë me studentët dhe të gjithë arsimdashësit 27 vjetorin e themelimit të Universitetit të…

Ambasadori Mehmedi vizitoi Reisul Ulemanë

Të martën më 14.12.2021 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, në selinë e Rijasetit të BFI e priti në një vizitë zyrtare Ambasadorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Ebu Dabi të Emirateve të…

Reisul Ulemaja takon hoxhën Rexhep ef. Ismaili

Të hënën më 13.12.2021 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai e priti në vizitë hoxhën e mirënjohur Z. Rexhep ef. Ismaili nga fshati Mateç i Kumanovës, ish-imam në fshatin Slivnik, i cili plotë 10 vite…

Vizitë ngushëllimi te familja Haliti

Të enjten më 09.12.2021 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, ishte në vizitë ngushëllimi në fshatin Sllupçan te familja e të ndjerit Visar Halitit, të prirë nga Myftiu i Kumanovës H. Abedin ef. Imeri,…

Reisul Ulemaja vizitoi Dr. Bajram ef. Ajetin

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të enjten më 09.12.2021 vizitoi teologun dhe hafizin e mirënjohur Dr. Bajram ef. Ajeti nga fshati Likovë i Kumanovës, me rastin e daljes nga Spitali si dhe…

FALËNDERIM PËR BASHKATDHETARËT TANË NË ZVICËR

Një falënderim të përzemërt dhe të sinqertë nga Reisul Ulemaja H. Hfz. Shaqir ef. Fetai për mikpritjen dhe organizimin e jetës fetare të mërgatës sonë në Zvicër. Ai së bashku me shoqëruesit e tij, Dr. Selver ef Xhemaili, Drejtor i…