Atasheu i Ambasadës Turke viziton Reisin

Atasheu i Ambasadës Turke viziton u.d. Reisin

Në selinë e Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame në RMV, më datë 08.06.2020 në vizitë te u.d. Reisul Ulema H.Hfz. Shaqir ef. Fetai ishte Atasheu për Çështje Fetare pranë Ambasadës Turke në Shkup, z. Murat Alkan, i cili e uroi u.d. Reisin për marrjen e postit dhe i dëshiroi punë të mbarë dhe suksese në udhëheqjen e Bashkësisë Fetare Islame më RMV.

Comments are closed.