[:al]ASHAM mirēnjohje BFI-sē për bashkëpunim të suksesshëm[:]

[:al]Sot Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë ka organizuar orë akademike kushtuar 50 vjetorit të themelimit të saj.
Në këtë ceremoni, përveç shumë personaliteteve akademike dhe politike, ka prezantuar edhe Reisul Ulema i BFI në RM, H. Sulejman ef. Rexhepi.
Me kete rast, veç tjerash, kryetari i Akademise, z. Taki Fiti, Bashkësisë Fetare Islame në RM i ka ndarë mirënjohje për bashkëpunim të suksseshëm dhe të frytshëm.
[maxgallery id=”7442″][:]

Comments are closed.