AMBASADORI I OSBE VIZITOI BFI-NË

Të hënën më 27.06.2022 BFI e RMV e vizitoi Ambasadori i OSBE Z. Klemens Koja, të cilin e priti Kryetari i BFI Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, i shoqëruar nga Z. Mustafa Dauti, drejtor për çështje me botën e jashtme dhe Dr. Abdulkerim Iseini, shef i Kabinetit të Reisul Ulemasë,
Kryetari i BFI i dëshiroi mirëseardhje në mesin tonë. U bisedua për shumë çështje që kanë të bëjnē me rrjedhat e kohës në sferën fetare si dhe më gjërë.
BFI si gjithmonë mundohet që në mënyrë të drejtē të jep kontributin e saj për të kultivuar vlera që ndihmojnë në bashkpunim në mes njerëzve dhe popujve në përgjithësi për të formuar një ambient të këndshēm për secilin.

Comments are closed.