O.H. HILAL në aksion humanitar në fshatin Hasanbeg

O.H. HILAL në aksion humanitar në fshatin Hasanbeg
Pas vërshimeve të mbrëmshme dhe pasojat që pësuan disa fshatra të rrethit të Shkupi sot menjëher në teren doli O.H. HILAL qe vepron në kuadër të BFI së, e cila zhvilloi një aksion humanitar me pako ushqimore dhe me produkte higjienike në fshatin Hasanbeg.
Kryetari i O.H. HILAL z. Mustaf Dauti deklaroi: ” Menjëher pasi pame gjendjen kaotike që po mbizotronte në disa fshatra të Shkupit, me kerkese te Reisul Ulema i BFI së h. Sulejman ef. Rexhepi dolëm në teren që të ndihmojmë banorët me ndihmat e para, O.H. HILAL do të vazhdojë edhe ditëve tjera në vazhdim për aksione tjera” theksoi z. Dauti.
hasanbeg

hasanbeg1

hasanbeg2

Comments are closed.