Aksioni i mëshirës dhe solidaritetit në Resnjë

Aksioni i mëshirës dhe solidaritetit në Resnjë

Në kuadër të aksionit Mëshira dhe Solidariteti i Ramazanit, të Martën, më 21 Maj, Organizata Humanitare Hilal e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ndërmori aksion humanitar në qytetin e Resnjës, gjegjësisht me myftininë e këtij qyteti, pra me Koordinatorin e Myftinisë së Resnjës Xhunejd Jashar, ku në formë të organizuar u bë shpërndarja e 7 tonelata ndihma humanitare për familjet skamnore, të pastrehët, jetimët dhe njerëzit me aftësi të kufizuara, në këtë qytet.
OH Hilal për këtë muaj të bekuar të Ramazanit ka planifikuar të shpërndan mbi 200 tonelata ndihma në aksione të pritshme të shtrira në tërë vendin.

 

 

Comments are closed.