Aksioni i mëshirës dhe solidaritetit në Ohër

Aksioni i mëshirës dhe solidaritetit në Ohër

Aksioni Mëshira dhe Solidariteti i Ramazanit, të Martën më 28 Maj u shtri edhe në qytetin e Ohrit, ku Organizata Humanitare Hilal e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, bëri shpërndarjen e 8 tonelata ndihma humanitare për familjet skamnore, të pastrehët, jetimët dhe njerëzit me aftësi të kufizuara, në këtë qytet.
Këto ndihma u pranuan nga Myftiu i Ohrit Samet ef. Ajdari, i cili bashkë me stafin e tij, menjëherë filluan shpërndarjen e këtyre ndihmave në formë të organizuar për skamnorët e rajonit të Qytetit të Ohrit.
OH Hilal për këtë muaj të bekuar të Ramazanit ka planifikuar të shpërndan mbi 200 tonelata ndihma në aksione të vazhdueshme në tërë vendin.

Comments are closed.