30 vjet miqësi me Slloveninë

Me ftesê të Ambasadës së Sllovenisë dhe Ambasadorit Z. Milan Predan, të martën më 21.06.2022 në Shkup u mbajt shënimi i 30 vjetorit të miqësisë midis R. Slovenis dhe vendit tonë R.Maqedonjse se Veriut. Nga Bashkesia Fetare Islame i pranishem ishte Mr. Mustafa Dauti Drejtor për punë te jashtme, i cili Ambasadorit i uroj shënimin e këtij pervjetori të maredhënieve te shkelqyera diplomatike midis dy vendeve,
Këto urata i percjelli Ambasadorit edhe në Emrin e Reisul Ulemas Shaqir ef. Fetai.
Ne kêtë shënim përvjetori të pranishëm ishin shumë personalitete të rëndësishme si nga vendi ashtu edhe nga jashtë.

Comments are closed.