Përcjellja e grupit të parë të haxhinjëve nga Shkupi

Më datë 18.06. 2023 për në vendet e shenjta për kryerjen e obligimit të Haxhit u nis grupi i parë prej 180 haxhinjëve të Shkupit- Karadak dhe Derven. Në përcjellje të tyre ishin edhe Reisul Ulema, H. Hfz. Shaqir Ef. Fetai me bashkëpunëtorët e tij dhe myftiu i Shkupit, Dr. Qenan Ef. Ismaili me operativën e myftinisë. Reisul Ulema ju dëshiroi rrugë të mbarë haxhinjëve duke uruar që të kalojnë sa më mirë dhe të kthehen me Haxh të pranuar. Fluturimi u bë në kohën e rregullt, saktë në ora 16:30 minuta. Për mëngjesin e ditës së hënë është paraparë të udhëtojë grupi i dytë i haxhinjëve nga Shkupi- Karshijakë. Këtë vit nga Muftinia e Shkupit janë gjithsej 459 haxhinj.

Comments are closed.