Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Ngushëllime nga Bashkësia Islame e Kosovës

Kryemuftiu i Bashkësisë Islame të Kosovës, H. Naim ef. Tërnava, në emrin e tij dhe gjitha organeve të BIK ka dërguar një telegram ngushëllime Kryetarit të BFi, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, me rastin e kalimit në ahiret të Muftiut të nderuar të  Muftinisë së BFI Kërçovë, H. Murat ef. Huseini.
Me këtë rast Kryemuftiu Tërnava, ngushëllon familjarët e Muftiut të ndjerë, Rijasetin e BFI në RMV si dhe të gjithë besimtarët e Kërçovës dhe Maqedonisë.
Ngushellime nga Bashkesia Islame e Kosoves

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni