10. Shërbimi për çështje koordinuese me OSBE dhe organizatat e huaja

Sektori për marrëdhënie me OSBE dhe faktorët e huaj në vend është përgjegjës për mbajtjen e raporteve mes BFI dhe institucioneve dhe organizatave të huaja në Maqedoninë e Veriut. Përgjegjës i këtij sektori aktualisht është Mr. Mustafa Dauti.

Mustafa Dauti i lindur me 14.03.1979 në Likovë të Kumanovës, shkollën fillore e kreu në vendlindje, kurse te mesmen e kreu në ShMI “Medreseja Isa Beu” – Shkup.

Është i diplomuar i Fakultetit të Shkemcave Islame ne Sarajevë.

Magjistroi ne Shkencat juridike, Vijon studimet e doktoraturës në Shkencat Politike.

Aktualisht punon në BFI të RMV si Drejtor i sektorit për marrëdhënie me jashtë.