Соопштение

Почитувани пријатели, со жалост ве известуваме дека денес ( петок) 29 март 2013 год. се пресели на ахирет Х. Јакуп еф. Селимовски, Директор на Секторот за Верска Просвета. Погребот на рахметлијата ќе се врши на 30 март 2013 ( Сабота) после намазот на Икиндија во својот роден крај Кичево.
Соочуство до семејсвото и пријателите, а за рахметлијата го молиме Аллах џ.ш да го награди со Џеннет.
Секторот за Односи со Јавност при ИВЗ.
Jakub Selimovski portret Jakup Selimovski  nderoi jete

Comments are closed.