Известие

До: Информативните средства
Почитувани електронски и печатени медиуми ве известуваме дека на 27.10.2012 (сабота) во 14:00 часот во просториите на Исламската Верска Заедница- Скопје, ќе се организира прес конференција.
Секторот за односи со јавност при ИВЗ

Comments are closed.