Lajmet e fundit
 • Hixhreti

  Hixhreti

  Ata që, pasi vuajtën të shtypur, u shpërngulën për hir të Allahut, Ne do t’i vendosim në vendbanime të mira n...

 • F t e s ë

  F t e s ë

  Festojmë së bashku‬ 30 VITE nga rithemelimi i SHMI “Medreseja ISA BEU” Vendi: Salla Universale – S...

 • Fuçia e zullumit

  Fuçia e zullumit

  Gjithnjë e më shumë që po rritet zullumi mbi BFI-në po aq shumë po shtohen edhe përpjekjet dhe metodat e politik...

 • Vatra që kaliti teologë e atdhetarë

  Vatra që kaliti teologë e atdhetarë

  Këto ditë Medreseja Isa Beu mbushë plotë 30 vjet funksionimi që kur u rihap sëfundmi. Me këtë rast, le të jetë...

 • Futboll dhe aksion ekologjik

  Futboll dhe aksion ekologjik

  Me rastin e vitit jubilar 30 VJET TË MEDRESESE “ISA BEU” Futboll dhe aksion ekologjik Gjatë kësaj jave, Medreseja...